Kierownik restauracji

Kierownik Restauracji

Aktualnie dla naszego Klienta - restauracji w Grudziądzu poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK RESTAURACJI
 
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
  • Efektywne zarządzanie gastronomią,
  • Dbałość o najwyższą, jakość oferty gastronomicznej i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem
  • Nadzorowanie pracy personelu restauracji, obsługi śniadań, kelnerów i barmanów
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
  • Rekrutację pracowników
  • Zarządzanie i kontrola stanów magazynowych oraz koordynacja zewnętrznych dostawców cateringu
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów obsługi gości zgodnych z wymaganiami
  • Wystawianie dokumentów sprzedaży
Oczekujemy:
  • Doświadczenie w pracy w restauracji sieciowej bardzo mile widziane,
  • Praktycznej wiedzy z zakresu obsługi konferencji, eventów, bankietów – min. 1 rok
  • Umiejętności komunikacyjne i interpersonalne
  • Zdolności do zarządzania swoim czasem i czasem podwładnych
  • Zdolności prowadzenia kilku projektów jednocześnie
  • Zdolność w posługiwaniu się językiem angielskim lub niemieckim
  • Umiejętności komputerowe (MSoffice)
  • Pełną dyspozycyjność, skrupulatność, komunikatywność
  • Mile widziane kursy barmańskie, baristyczne, sommelierskie, kelnerskie
Oferujemy:
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia,
  • Pracę w profesjonalnym zespole,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Pakiet relokacyjny.

lub

biuro@jobfinder.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *